Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


8 av 14 tränare tror att Sandviken får höja SM-pokalen på Studenternas i Uppsala lördag 17 mars. Det kom fram under onsdagens upptaktsträff på Flustret i Uppsala.
 
Onsdag 18 oktober, kl 13.15 på Flustret i Uppsala: Se den årliga upptaktsträffen inför Elitserien, herr i efterhand!
 
Gruppspelet i Svenska Cupen Ungdom avgjordes på fem orter den gångna helgen.
 
Under Skirös försäsongsläger checkade 110 tjejer från 14 olika föreningar in på Njudungsgymnasiet i Vetlanda för att delta i det årliga lägret.
 
Sandviken stod för en mirakelvändning i World Cup-finalen mot Jenisej under söndagen.
 
Under hösten har flera utbildningshelger genomförts runt om i Sverige.
 
Sverige och Vänersborg tilldelades under fredagen arrangörskapet för bandy-VM 2019. Beslutet bygger på en ambition att manifestera världsmästerskapen i bandy som ett stort, internationellt och betydelsefullt sport- och kulturevenemang.
 
I helgen inleds den sjätte upplagan av Svenska Cupen Ungdom.
 
Det blir herrlandskamper i Söderhamns nya bandyhall i början av december då Sverige tar emot Ryssland, Finland och Norge i en fyrnationsturnering.
 
Den 12-15 oktober avgörs den 44:e upplagan av World Cup. För nionde året i rad spelas turneringen i Göransson Arena, Sandviken.
 
Så blev det år 1981, när Sverige i det 12:e VM-försöket för första gången vann guld. Sverige hade flera gånger varit nära och hade näst intill misströstat.
 
Under hösten har Uppsala BoIS damlag för första gången arrangerat Bandytjejer2017, ett försäsongsläger för bandytjejer i åldrarna 7-17 år.
 
Den 3-5 november avgörs årets upplaga av World Cup G17 i Vetlanda.
 
Skridskokul och Bandykul är två viktiga koncept för svensk bandys framtid. Under två dagar samlades totalt 65 nyckelpersoner i Stockholm för kick-offer.
 
Insamlingsfonden Bissen Brainwalk delade under tisdagen ut 750 000 kr till förmån för forskningen om hjärnan och psykisk ohälsa.
 

 

 

HUSET

 

pic_62106

 

Flodins Hembageri AB

Sockenvägen 11

871 40 Härnösand

0611-51 10 98

 

kosalogga

 

länsförsäkringar västernorrland

 

Postadress:
Härnösands AIK - Bandy
Box 179
87124 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 0611-17239
E-post: This is a mailto link

Se all info