Hoppa till sidans innehåll

Grattis till cupsegern HAIK 5-manna!

06 JAN 2019 15:42
Stort grattis till Härnösands AIK:s 5-mannalag som segrade i Coop Forum Cup Härnösand den 5 januari 2019. Tusen tack till alla ledare, föräldrar och ungdomar som hjälpte till med vårt cuparrangemang!
  • Uppdaterad: 06 JAN 2019 15:42

Fantastiskt kul
Det har varit fantastiskt kul att följa alla våra duktiga spelare i våra  flick- och pojklag i 2019 års upplaga av Coop Forum Cup Härnösand.

Med laganda, kamratskap och fint uppträdande mot spelare i andra lag, ledare och domare är det svårt att hitta bättre representanter för vår förening!

Stort grattis!
Ett extra grattis till Härnösands AIK:s lag som efter fint spel och med bra ledarskap segrade i 5-mannaspelet. Finalen mot Selånger vanns välförtjänt med 4-2. Även om det blev målmässigt jämt i andra halvlek.

Besök från Svenska Bandyförbundet
På cupen hade vi också besök av Gertrude Fuchs från styrelsen för Svenska Bandyförbundet. Gertrude berättade att förbundet har hört gott om och vill uppmärksamma Härnösand AIK:s arbete med flick- och pojkbandy. Bland annat är tanken att visa Gertrudes filmer från Coop Forum Cup i Härnösand i samband med Bandy VM. I år arrangeras Bandy VM i Vänersborg från den 21 januari till den 2 februari.

Tusen tack!
Huvudstyrelsen och ungdomssektionen vill också rikta ett stort tack till alla ledare, föräldrar och ungdomar som hjälpt till med lag, planering, sarger och spelplaner, bakning och fikaförsäljning, inköp och lunch, sjukvård, dömning av matcher, sekretariat, värdskap, etc.

Det är fantastiskt vad vi kan åstadkomma alla TILLSAMMANS genom ideellt arbete!

Härnösand_Söråker_5_manna_friläge_med_skott

Härnösand_Söråker_5_manna_friläge

Skribent: Hans Viklund
Epost: Adressen Gömd

 

HUSET

 

pic_62106

 

Flodins Hembageri AB

Sockenvägen 11

871 40 Härnösand

0611-51 10 98

 

kosalogga

 

länsförsäkringar västernorrland

 

Postadress:
Härnösands AIK - Bandy
Box 179
87124 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 061117239
E-post: This is a mailto link

Se all info