Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Lördag 23 mars avgörs årets dam- och herrfinal på Studenternas IP i Uppsala. Båda finalerna kommer att direktsändas i SVT.
 
Under säsongen 2018/19 kommer C More att sända 13 matcher från Elitserien med start 13 november.
 
Onsdag 17 oktober, kl 12.55 på Flustret i Uppsala: Se den årliga upptaktsträffen inför Elitserien, herr.
 
Åtta lag deltar i den Allsvenska damcupens andra upplaga som avgörs 19-21 oktober i Behrn Arena Örebro.
 
13-14 oktober avgjordes gruppspelet i Svenska Cupen Ungdom. Spelprogram i finalspelet och fortsättningsspelet är nu fastställt.
 
Villa Lidköping kan titulera sig mästare i World Cup 2018. I söndagens final besegrades arrangörsklubben Sandviken med 4-1.
 
Under helgen har den första omgången av Svenska Cupen Ungdom avgjorts. Edsbyn, Hammarby, Ljusdal, Villa Lidköping och Vetlanda är kvintetten som är vidare till finalspel.
 
Internationella Bandyförbundet FIB har under lång tid kämpat för att bandysporten skall bli en olympisk idrott.
 
I fyra avsnitt får vi följa kampen i försäsongens mästare. En spelare i varje lag i Elitserien herr möts i fyra olika grenar och gör upp om segern i denna nystartade tävling.
 
På lördag inleds gruppspelet i årets upplaga av Svenska Cupen Ungdom. Totalt deltar 25 lag i 5 olika grupper.
 
Torsdag 11 oktober inleds årets upplaga av World Cup i Sandviken. Mikhail Svechnikov är en expertkommentatorerna under cupens webbsändningar.
 
Elva klubbar i herrarnas elitserie har beviljats elitlicens för säsongen 2019/20. Övriga tre klubbar kommer fortsatt att granskas under innevarande verksamhetsår.
 
I februari återlanserades den populära övningsbanken "Bandyburken" i en ny och moderniserad form. Nu utvecklas den med nya övningar och träningspass.
 
Under helgen avgjorde finalspelet i den Allsvenska Supercupen och IFK Kungälv kan titulera sig cupmästare efter två segrar.
 
I fyra avsnitt får vi följa kampen i försäsongens mästare. En spelare i varje lag i Elitserien herr möts i fyra olika grenar och gör upp om segern i denna nystartade tävling.
 

 

 

HUSET

 

pic_62106

 

Flodins Hembageri AB

Sockenvägen 11

871 40 Härnösand

0611-51 10 98

 

kosalogga

 

länsförsäkringar västernorrland

 

Postadress:
Härnösands AIK - Bandy
Box 179
87124 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 0611-17239
E-post: info@haik.se

Se all info