Hoppa till sidans innehåll

Oväntat jämnt mot serieledarna Nitro Nora

23 FEB 2019 20:29
Den 23 februari spelade Härnösands AIK hemma mot Nitro Nora, serieledarna i Division 2 Södra Norrland. Det var en jämn match, där bortalaget till slut stod som segrare med 1-4.
  • Uppdaterad: 23 FEB 2019 20:29

Nitro Nora inledde klart bäst första kvarten och skapad en rad målchanser, utan att lyckas göra mål. I mitten av första halvlek tog dock bortalaget ledningen efter ett anfall på högerkanten och en passning in till en omarkerad spelare vid bortre stolpen som enkelt kunde raka in 0-1. Spelet jämnades successivt ut under första halvlek, även om hemmalaget hade svårt att skapa några riktigt heta målchanser. I halvtid var resultatet 0-1.

Tidigt i andra halvlek utökade Nitro Nora sin ledning till 0-2, efter ett misslyckat uppspel av hemmalaget. Därefter hade hemmalaget en bra period med flera bra målchanser. Bland annat hade Viktor Johansson ett friläge, där han efter att ha rundat målvakten sköt i stoplen.

Matchen avgjordes i mitten av andra halvlek då Nitro Nora gjorde två ytterligare mål. I slutet av matchen reducerade Erik Rex till 1-4 på hörna med assist från Jocke Kårström.

Det unga hemmalaget gjorde sammantaget en klart godkänd match. Med lite mer resolut spel i försvaret och bättre utdelning på målchanserna hade det inte varit omöjligt eller orättvist att nå ett oavgjort resultat.

Markus Norberg imponerade med hög arbetsmoral. Alexander Heiner bidrog med lugn. Kul var också att se Viktor Johansson och Erik Risby spela i den röda HAIK-tröjan igen. Nils Wiklund gjorde en stabil insats i mål.

Skribent: Hans Viklund
Epost: Adressen Gömd

pic_62106

 

 

Flodins Hembageri AB

Sockenvägen 11

871 40 Härnösand

0611-51 10 98

 

kosalogga

 

länsförsäkringar västernorrland

 

 

Postadress:
Härnösands AIK - Bandy
Box 179
87124 Härnösand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 061117239
E-post: This is a mailto link